Жорката се жени за Викси  След Вики и Явор, които

...
Жорката се жени за Викси  След Вики и Явор, които
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг вдига сватба

Жорката се дами за Викси 

След Вики и Явор, които победиха в „ Един за различен “ 4, в шоуто чакат още една женитба. Младоженецът този път е Жоро, а булката – другата Виктория в излъчения напролет сезон, която всички назоваха Викси. Преди дни тя е вдигнала моминско празненство, на което е чествала дружно с други дами от риалитито, само че без сестра си – фолк звездата десита.

„ Най-красивата бъдеща младоженка! Пожелавам ти постоянно да обичаш безгранично, обичана Вики, а ние постоянно ще обичаме теб “. С тези думи се обърна към Виктория нейната приятелка от шоуто – певицата Криси. Двете дами са от Бургас, тъй че постоянно имат общи тематики за диалог към родния си град.

Моминското празненство е било изтънчено, издържано в розово, на него са участвали цели четири участнички в риалитито на Нова телевизия. Освен Криси там са били още Габи, Димана и Милена.

Сред гостите обаче не е била сестрата на Викси – Десита. Не е ясно каква е повода. Едва три седмици по-рано двете сестри се обясняваха в обич една на друга. Виктория пусна в обществените мрежи фотография с Десита, разкривайки „ тайната “, че са сестри – информацията, която е била скрита до финала на „ Един за различен “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР